NIEUWTJES

 

BALDO IN DE BINGO

Ook het puzzelmagazine Bingo! besteedt aandacht aan het kampeeravontuur van Baldo. In nummer 11 van 2006 staat een puzzelprijsvraag waarbij de lezers kans maken op een van de tien boekjes DRIE BEREN GAAN KAMPEREN.

Klik op de afbeelding hiernaast voor het artikel in een nieuw venster.

 

 

 

 

BALDO GOES SUDOKU

In het augustus-nummer van het nieuwe tijdschrift Sudoku (een puzzelblad vol Japanse cijferpuzzels, een grote rage)wordt heel positief geschreven over het Baldo-boekje!

Klik op de afbeelding hiernaast voor het artikel in een nieuw venster.

 

 

 

 

PRIJSWINNAARS  KLEURPLATEN WEDSTRIJD

 

In Zaanstreek op Zondag van 21 mei stond een Baldo kleurplaat. Er zijn ontzettend veel kleurplaten ingestuurd en het was voor Baldo erg moeilijk om een keus te maken. Maar de volgende Zaankanters zijn in de prijzen gevallen!

Rafael Blees (Zaandam, 3 jaar),

Jikke Valk (Koog aan de Zaan, 5 jaar),

Matsjo de Ruyter (Assendelft, 5 jaar),

Mathijs ten Broek (Krommenie, 4 jaar) en Isabel Onrust (Westzaan, 7 jaar).

Deze winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

 

De hoofdprijs gaat naar Irene Thoma (Westzaan, 6 jaar). Zij heeft een echte Baldo tekening gewonnen!

 

Wil je ook graag een mooie prijs winnen? Dat kan! Print een van de kleurplaten van deze website, kleur hem in en stuur hem naar Baldo. Zijn adres staat onder aan de kleurplatenpagina.

SIGNEERSESSIE OP STRIPDAGEN IN HAARLEM

 

Illustrator Dick Heins zat afgelopen zaterdag en zondag (3 en 4 juni 2006) te signeren tijdens de Stripdagen in Haarlem. Onder grote belangstelling tekende hij zijn stripfiguur Baldo, zo uit de losse hand. Enkele bezoekers hadden geluk; Rikky Schrever  kwam even langs en signeerde ook enkele exemplaren van DRIE BEREN GAAN KAMPEREN, het eerste boekje dat Dick en Rikky samen hebben gemaakt.

 

 

 

 

 

 

KINDERBOEKEN-MARKT OP DE ZAANSE SCHANS

 

Op zaterdag 27 mei vond voor de derde keer de Zaanse Kinderboekenmarkt plaats. Rikky was door de gemeente Zaanstad uitgenodigd om op de Zaanse Schans te komen voorlezen uit DRIE BEREN GAAN KAMPEREN. Ze verkeerde in goed gezelschap, want de bekende kinderboekenschrijvers Francine Oomen en Paul van Loon lazen die dag ook voor uit eigen werk...

BALDO OP DE VOORPAGINA

 

Inwoners van de Zaanstreek opgelet: op zondag 21 mei staat schrijfster Rikky Schrever op de voorpagina van 'Zaanstreek op Zondag'.

 

Klik op de afbeelding hiernaast voor het krantenartikel in een nieuw venster.

 

 

 

 

FEEST!

 

Op 26 mei 2006 verscheen het allereerste boekje van Baldo Beer! Daar waren Tim, Tom en Baldo natuurlijk hartstikke blij mee. Het boekje heet DRIE BEREN GAAN KAMPEREN. De berentweeling wil graag een nacht in een tent slapen. Samen met Baldo zetten Tim en Tom hun tent op in het bos, maar of er van slapen veel terechtkomt..? Een bereleuk verhaal voor het slapen gaan!

 

Uitgeverij Big Balloon in Heemstede heeft DRIE BEREN GAAN KAMPEREN uitgegeven. En omdat dit het eerste deel is van de Baldo-reeks, zitten er gratis 4 vakantiekaarten in het midden van het boekje. Om te versturen of te bewaren.

 

Dus niet vergetenů vanaf 26 mei te koop in de betere supermarkt!